keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Fit foodin tiikerikakku




Tiikerikakkuun tarvitset Brownie taikinaa sekä Blondie taikinaa.


Brownie taikina:


10g Micro Whey Active Pancake jauho.
10g Sokerijuurikas.
10g Proteiinijauho, itselläni Suklaa banaani, SELFin.
10g kookosjauho, Risenta tai Foodin.
5g Cocovin kaakaojauhe.
1/2 tl leivinjauhetta.
110g vesi.
Makeutusainetta tarvittaessa. 
Käyttämäni proteiinijauhe on makeaa jo sinällään, ettei paljoa  tarvinnut lisätä. Maista siis taikinaa.


Blondie Taikina:

10g Micro Whey Active pancake jauho.
10g Tattari (tai kaurahiutale)
10g Vanilla proteiinijauhe, itselläni Vanilla SELFin.
10g kookosjauho, Risenta tai Foodin.
1/2 leivinjauhetta.
5g Lupiinijauho(tai lisää kookosjauhoa)
110g vesi
Sama makeutuksen kanssa, tarkista maku ja lisää vasta sitten.

Sekoita kuivat aineet molemmissa taikinoissa eri kupeissa sekaisin. Lisää sitten vesi ja makeutus tarvittaessa. Anna hetken taikinoiden "turvota" koska sokerijuurikas turpoaa reilusti, kun saa nestettä.


Etsi sopiva uunivuoka tai uunin kestävä astia. Laita taikinoita vuorotellen, itse aloitin suklaasta.

170 astetta ja 30-35 minuuttia.


Kakusta tulee 5 pientä palaa a. 64 g jonka kalorit ovat:
55 kaloria
P. 7.1g
H. 3.5g
R.1.1g


Koko kakulle arvot:
275 kaloria
P. 35.7g
H 17.5g
R. 5.7g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti